V základech se otřásá seriál Sedmé nebe, který byl v 90. letech velmi populární. Ovšem někteří herci mu teď dělají špatné jméno. Včera totiž byla uveřejněna nahrávka, kde se hlavní představitel kazatele herec Stephen Collins během terapie údajně svěřil, že osahával nezletilé dívky.

Podle všeho šlo o tři dívky ve věky 10 až 14 let. I když se policie tímto incidentem zabývá, zatím herec nebyl obviněn. Nahrávku do světa poslala jeho manželka, se kterou je momentálně v rozvodovém řízení. Podle hercova obhájce ho tak žena vydírá, aby dostala co nejvíce z jeho majetku. Celková výše Collinsova jmění činí přes 280 milionů korun a to už může být pro jeho ženu slušný motiv.

Seriál Sedmé nebe navíc utrpěl další ztrátu. Na konci září zemřela ve věku čtyřiceti let herečka Sarah Danielle Goldberg, která měla dlouhá léta problémy se srdcem. To ji zřejmě zradilo ve spánku, ze kterého se už neprobrala. Herečka se objevila v poslední sérii jako manželka nejstaršího syna Matta.

Americký rodinný seriál se natáčel více než deset let. V jedenácti sériích se odvíjel příběh křesťanské rodiny, která měla sedm dětí. Všechny děti měly jména pocházející z bible. Život rodiny řešil problémy i radosti a měl být jakýmsi ideálním pohledem na rodinné soužití.

Fotogalerie
7 fotografií