Tolik bolesti a smutku. Nicole se snažila být silná kvůli svým dětem, ale ztráta tatínka byla moc bolestivá a herečka se neubránila slzám. Utěšovat ji musel její manžel, country zpěvák Keith Urban.

Společně pak přistoupili k rakvi Antonyho Kidmana a Nicole pronesla na adresu svého tatínka oslavnou řeč. „Byl to otec, který tu pro vás pořád byl. Můj smutek je tak silný, že ho musím odložit na později,“ prohlásila Nicole, ale brzy opět propukla v pláč.

„Byl to dobrý muž, který nikdy nebude zapomenut, protože po sobě zanechal rodinu, která je lepší díky tomu, že ho měla,“ dodala Nicole. Společně pak s manželem zazpívala křesťanskou píseň Úžasná milost. Když pak vůz s rakví, kterou pomáhal přenášet i Urban, odjel, zašeptala: „Miluji tě, tatínku!“

Otec Nicole Kidman, uznávaný australský klinický psycholog, zemřel minulý týden po záhadném pádu ve svém hotelovém pokoji v Singapuru. Tam byl na návštěvě své nejmladší dcery a vnoučat.

Pohřbu tatínka Nicole Kidman se zúčastnil také bouřlivák Russel Crowe. Dorazil na něj s manželkou, se kterou se právě rozvádí. Na obřad přišla i australská televizní uvaděčka Jessica Rowe.

Fotogalerie
9 fotografií