Letadlo s Pharrelem Williamsem přistálo v Praze pět minut po třetí hodině odpolední. O 35 minut později si to už kráčel do hotelu Four Seasons, kde bude při svém krátkém pražském pobytu ubytován.

Vůbec se nesnažil před fotografy schovávat, jako to rády dělají jiné zahraniční hvězdy. Sebevědomým a rozvážným krokem odpochodoval z auta do recepce luxusního hotelu.

Williams zaujal na první pohled svým neortodoxním outfitem. Mega dlouhá košile až pod kolena s modrotiskovými trilobity připomíná lékařský plášť. Pod ním měl bílé triko s nápisem a na krku se mu houpaly nezbytné zlaté řetězy.

Na očích měl černé brýle, v uchu se mu třpytil briliant a na hlavě mu trůnil červený klobouk s mašlí nad krempou, který vypadal jako ze šatníku královny Alžběty II. A není to jediný model, který s sebou slavný rapper přiváží. Šéf jeho české ochranky Zdeněk Zahradník totiž za ním do hotelu vnesl několik pruhovaných krabic na klobouky. Tak doufejme, že to nejsou jenom kostýmy na večerní show, ale že nás jimi oblaží také v ulicích.

Stylově rozervané džíny napěchoval do vysokých červených farmářek, které byly počmárané nápisy a slogany jako "Nedělej svět stejným" apod.

V rámci svého turné The Dear G I R L Pharrell dnes večer českým fanouškům zazpívá své největší hity, včetně loňského singlu Happy, který dobyl hitparády po celém světě. Právě za tuto píseň byl tento rok dokonce nominovaný na Oscara, zazněla totiž v animovaném filmu Já, Padouch 2. V USA se píseň stala 6x platinovou s prodejem kolem šesti milionů kusů.

Video
Video se připravuje ...

Pharrell Williams vchází do hotelu David Kundrát, Martin Hykl

Fotogalerie
6 fotografií