Nově objevený dokument o životě herečky Marilyn Monroe, která byla a je sex symbolem dodnes, ukazuje, že vedle řad více či méně známých mužů si herečka užívala i na tzv. druhém břehu. Do tajů lesbického vztahu ji vtáhla její německá učitelka herectví.

S Natashou Lytess (†51), která byla učitelka dramatu pro Columbia Pictures, spolupracovala Monroe více než sedm let. Z těchto let celkem dva roky spolu dámy žily jako muž a žena. Údajně se jednou herečka i před svým kamarádem, hercem Tedem Jordanem svěřila, že s Natashou spala a to se slovy: „Proč ne? Sex je něco, co děláme s lidmi, které máme rádi,“ potvrdila tehdy herečka.

Po smrti Monroe v jednom z rozhovorů promluvila i samotná Narasha Lytess, která o herečce prozradila, že dokázala chodit celé hodiny po domě nahá. „Nepřeháním, Marilyn dokázala chodit 6, 7, 8 hodin, klidně i celý den nahá,“ vzpomíná na záznamu učitelka.

Vedle této ženy herečka ještě potvrdila, že lesbický flirt zažila i s herečkami Joan Crawford (†73) a Barbara Stanwyck (†83) nebo se zpěvačkou Marlene Dietrich (†91).

Fotogalerie
7 fotografií