Ono je to mezi nimi trochu komplikované. Jennifer Lawrence nejprve odloudila charismatického Chrise Martina herecké kolegyni Gwyneth Paltrow. Jenže Martin a Paltrow jsou stále ještě manželé.

Teď je ale zdá se konec Martinově aférce s Jennifer. A to poté, co se Jennifer Lawrence objevila na seznamu dívek a žen ze světa celebrit, jejichž nahé fotky má hacker k dispozici. Několik snímků odhalené a nestydaté Jennifer brzy začalo kolovat po sociálních sítích. A na jejího milence toho začalo být patrně moc...

Sbírku ukradených choulostivých fotek převážně amerických filmových celebrit prošetřuje již i FBI.  "Je to ohavný zásah do soukromí," napsal v tiskové zprávě mluvčí Lawrence, čtyřiadvacetileté nositelky filmového ocenění Oscar za film Terapie láskou. Objevila se však také např. v sáze X-Men a v Hunger Games.

Hollywoodská hvězda, která při hackerském útoku přišla údajně o 60 fotografií, incident ohlásila na policii. Zpěvák Martin, otec dvou malých dětí Mosese (7) a Apple (9), však o takový rozruch nestál.

Fotogalerie
11 fotografií