Internetovým šťouralům už pak jenom stačilo zjistit, s kým sdílí síť a na stránce 4chan dopátrat jeho příspěvky a podle nich získat i jeho fotku.

Tristan je velmi mladě vypadající klučina, kterého jeho rodiče určitě nepochválí, až zjistí, že právě jejich synátor ukradl z internetového úložiště iCloud nestydaté fotky 101 celebrit, které pak umístil na internet.

Chlapec pracuje jako brigádník v počítačové firmě a zkušeností s hackováním má větší než mnohem starší internetoví výtržníci. Za jeho čin by mu hrozilo až 10 let vězení, ale fakt, že mu je teprve 15 let, ho od pobytu za mřížemi nejspíš ochrání.

Skandál s odhalením nemravných fotek zasáhl i známé herečky, Jennifer Lawrence a Kristen Dunst, které, byť se nemají podle fanoušků za co stydět, zuří. Oscarová Lawrence se navíc obává, že bude zveřejněno i video, na kterém má být zachyceno, jak souloží.

Strachy se třesou i další celebrity jako Rihanna nebo Vanessa Hudgens, jejichž nahé fotky se sice na internet nedostaly, ale jejich jména figurují na seznamu 101 celebrit, jejichž snímky vykutálený klučina získal.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Rychtář chce zpět Ivetin dům! A slavným uniklo domácí porno! redakce Blesk TV

Fotogalerie
6 fotografií