Angelina si vzala Brada Pittapo devítiletém vztahu. Ano si řekli na francouzském zámku Miravel, který vlastní. Obřadu se zúčastnili jen nejbližší přátelé.

Bývalí partneři herců neměli o svatbě ponětí. Nevěděl o něm ani otec Angeliny, herec John Voight, se kterým má Angelina komplikovaný vztah. Když se však držitel Oscara dozvěděl, že do toho jeho dcera praštila, zářil štěstím. „Jsem velmi šťastný,“ nechal se slyšet.

Nechyběly na něm děti Brangeliny, jak se páru přezdívá. Dcerky Zahara a Vivienne před Angelinou sypaly na zem okvětná lístky. Hollywoodskou herečku pak k oltáři dovedli synové Maddox a Pax. Dcera Shiloh a syn Knox poté rodičům přinesli prstýnky. Obřad byl velmi romantický a Angelina byla dojatá.

Byl to výjimečný den, který jsme prožili s našimi dětmi,“ řekla herečka podle Hello. Na sobě měla svatební šaty od ateliéru Versace. Ty byly velmi originální, protože na nich byly kresby od dětí Angeliny. A jak jí slušely!

Střih šatů má na svědomí módní návrhář Luigi Massi. „Luigi je pro mě jako rodina a nedokážu si představit, že by šaty dělal někdo jiný,“ řekla Angelina People.

Svatební šaty Angeliny Jolie patří bezesporu k těm nejoriginálnějším na světě a to ne proto, že je navrhovala právě známá módní ikona Versace. Důvodem byla sukně, která byla ozdobena originálními kresbičkami dětí herečky. Sukně se tak stala plátnem pro letadla, postavičky celé rodiny, zvířátka, kytičky a spousty dalších motivů, které patří do dětské fantazie.

Video
Video se připravuje ...

Tajná svatba Brada a Angeliny! Kdo všechno tam byl? Tomáš Polák, Reuters

Svatbu se hollywoodskému páru podařilo utajit až do poslední chvíle. Brangelina, jak se páru přezdívá, si tak dopřál sňatek takový, jaký si ho představoval.

Herci jsou známí tím, že ze svých životních událostí prodávají exkluzivní snímky za pořádně mastné sumy. Kolik si nechali zaplatit za svatební fotky, dosud není známo...

Fotogalerie
20 fotografií