Na veřejnost se dostaly informace, proč se pár rozhodl vzít právě ve Francii. Důvodem je slib, který Angelina dala své matce, herečce Marcheline Bertrand (†56) před tím, než zemřela. Herečka tehdy své umírající matce přísahala, že se vdá jedině ve Francii. Angelina si se svou matkou byly velmi blízké a toto byl způsob, jak ji uctít a splnit její přání.

Datum svatby rovněž bylo vybráno s patřičným sentimentem. Záměrně totiž vycházelo na 10. výročí natáčení filmu Pan a Paní Smithovi. Během natáčení tohoto filmu se totiž manželé seznámili a zamilovali. Brad Pitt byl tehdy ještě ženatý s herečkou Jennifer Aniston (45).

Výroba snubních prstenů byla podle všechno svěřena do rukou dobrého přítele novomanželů Roberta Procopa, který už navrhoval Angelinin zásnubní prsten. Ten má v sobě šestnácti karátový diamant a jeho cena se odhaduje na 10 milionů korun. Podle všeho Bradův prsten, který už ukázal celému světu během focení pro nový film, je poněkud skromnější ceny. Jeho hodnota je zřejmě pouhých 200 000 korun.

Zámek Miraval, kde se dvojice vzala, je starobylé panství, které se rozkládá ve vesničce na jihu Francie v malebném městečku Correns. Rodina zde strávila poslední měsíce před porodem dvojčat Knox a Vivienne v roce 2008, poté si celý pozemek i s nemovitostmi odkoupili za celkem 1 200 000 000 korun. Tento zámek v sobě skrývá celkem 35 luxusních ložnic. Samotný pozemek je obehnán příkopem a může se pochlubit privátními lázněmi, dvěma tělocvičnami a vnitřním bazénem. Na panství se rovněž nachází jezero, olivový háj a vinohrad. Velký vinohrad je vyhlášený mezi světovými vinaři a produkuje vína, která se zařadila mezi TOP 100 nejlepších vín roku 2012.

Video
Video se připravuje ...

Tajná svatba Brada a Angeliny! Kdo všechno tam byl? Tomáš Polák, Reuters

Fotogalerie
5 fotografií