O voskovou senzaci se postaralo muzeum Madame Tussauds v Austrálii. Zde stojí novomanželský pár vedle sebe a před nimi na stole leží svatební dort. Kdo by však čekal herečku Angelinu Jolie v bílém, bude zklamaný. Muzeum ji obléklo do zlatých šatů.

Nezapomněli ani na závoj, který tedy ponechali v bílé – cudné barvě. Zatímco Angelina se jen lehce usmívá, na mimice figuríny Brada Pitta se vystavovatelé opravdu vyřádili. Nezapomněli ani na jeho nynější knírek a bradku, ale také na vrásky na čele, kterého ho v posledních letech dělají ještě víc sexy. Ženichovi nechyběla v klopě bílá růže, nevěsta zase má na krku a v uších šperky.

Pár si řekl svoje „ANO“ tuto sobotu 23. srpna ve svém francouzkém sídle Miravel v Nice. Během obřadu byli přítomni pouze rodina a nejbližší přátelé. Do obřadu novomanželé zakomponovali i svých šest dětí, které měly každý svou úlohu. Nejstarší dva synové doprovázeli Anglinu k oltáři, nejstarší dcery sypaly před nevěstou plátky květin a zbylé dvě děti přinesly páru prstýnky. Jolie s Pittem se vzali téměř po deseti letech vztahu.

Fotogalerie
6 fotografií