Přestože na svatbu v malé soukromé kapli byli pozváni pouze nejbližší přátelé a rodina, někdo tam chyběl. Na seznam hostů se nedostal otec Angeliny Jolie herec Jon Voight, který vůbec netušil, že se herečka vdala. „Je to ale krásné,“ okomentoval novinku Voight. Podobně se nedostali na svatbu ani Bradovy sourozenci - bratr Doug Pitt a sestra Julie Neal.

Obřad se uskutečnil v zámku Miravel v Nice, který v roce 2011 novomanželé koupili. Tehdy je toto sídlo přišlo na 60 milionů dolarů. Nejdojemnější moment obřadu byl, když uličkou přicházeli oba nejstarší synové Maddox (13) a Pax (10), kteří vedli svou nevlastní matku k oltáři.

Svou roli dostaly i dcera Zahara (9) a Vivienne (6), které před nevěstou házely plátky květin. Nejdůležitější úlohu nosiče prstýnků skvěle zvládli Shiloh (8) a Knox (6). Před samotnou výměnou slibů dostali novomanželé oddací list, který jim vystavil jejich oddávají soudce z Kalifornie.

To, že jsou zprávy o sňatku nejsledovanějšího hollywoodského páru pravdivé, potvrdil nepřímo i samotný Brad Pitt, který v úterý dorazil na tiskovku. Zde se mu na levém prsteníčku blýskal nový prstýnek. Novomanželé si však neužili žádné dlouhé líbánky, už ve středu se přesunuli na Maltu, kde fotí promo fotky k novému filmu.

Bradovi se na prsteníčku blýskal nový prsten.
Autor: Profimedia.cz

Brad a Angelina byli zasnoubeni celé dva roky a ještě v květnu Angelina prohlašovala, že neorganizuje žádný obřad a že ani nemá koupené svatební šaty. „Nemáme žádné plány se momentálně vzít. Nemám ani šaty,“ prohlašovala tehdy herečka.

Pro herečku je toto manželství už třetím v pořadí, v minulosti byla vdaná za herce Jonnyho Lee Millera a Billyho Boba Thorntona. Od roku 2005 začala randit s Bradem Pittem, který se tehdy rozváděl se svou první ženou Jennifer Aniston.

Fotogalerie
7 fotografií