Aaron Paul
Autor: čtk
Aaron Paul a Anna Gunn
Autor: čtk
Zatímco pánové přišli v klasickém smokingu, dámy vyrazily klasicky s těmi nejrafinovanějšími zbraněmi. Mezi „červenými“ kráskami dominovala herečka Claire Danes (35), která na sebe oblékla krajkové šaty s polonahými zády. Pozadu nesměla zůstat ani herečka Kaley Cuoco (28), představitelka Penny ze seriálu Teorie velkého třesku, která vypadala jako „načančaný“ červený volánkový bonbónek.

Do červené se oblékla i modelka Heidi Klum (41), která v sobě nezapřela eleganci pravé dámy. Jednoduchý ale přitom velmi svůdný out-fit, tak takhle vyrazila Heidi na červený koberec. Červenou na sebe oblékla i vítězná herečka v kategorii komedie Julia Louis-Dreyfus (53).

Na předávání se objevila i herečka Julia Roberts (46), která vykročila „proti proudu“ a oblékla si krátké šaty v námořní tmavé modré. Julia tak vyrazila všem přítomným dech – žádná červená, žádné pompézní dlouhé sukně, jednoduše sexy!

Další vlnu přinesla bílá až krémová a stříbrná barva, kterou herečky na sebe oblékly v různých módních kreacích. Lucy Liu (45) nechala vyniknout své křivky v zajímavých, velmi vzdušných šatech. Za ní nezaostala ani její herecká kolegyni Katherine Heigl (35), která na sebe oblékla podobně střižený model, ale tentokrát ze saténu.

Vyhlášení jednotlivých kategorií se neslo v duchu překvapivých i předpokládaných vítězů. Nejvíce cen si odnesl seriál Breaking Bad, který získal hned čtyři ocenění. A jak se očekávalo, zabodoval i televizní seriál Teorie velkého třesku a jeho hlavní hrdina Jim Parsons (41) alias Sheldon Cooper, který si získal v pořadí už čtvrtou sošku Emmy.

Fotogalerie
33 fotografií