Jakoby se všechny pozvané dámy na galavečeru předávání hudebních cen MTV VMA dohodly, že nechají spodní prádlo a zbytečné doplňky a kusy látek doma. Letos platilo heslo, čím méně toho máš na sobě, tím si za větší hvězdu večera. Nejodvážnější model předvedla krátkovlasá herečka a modelka Amber Rose. Na paty jí šlapala temperamentní diva Jennifer Lopez, která na nahé tělo natáhla pár cárů stříbrné látky.

O něco vyšším rozparkem, než měla JLo, se pyšnila na svých rudých šatech i rebelka Rita Ora. Na rozdíl od Lopez ale měla Rita co dělat, aby neposednou látku před větrem uchránila. Pod róbou byla totiž zcela na ostro, a tak pánové v nestřežených okamžicích mohli zachytit alespoň část jejího klína. Spodní prádlo a své vnady na odiv vystavily také sestry Kardashianovy, v čele s nejslavnější Kim.

Kontroverzní Miley Cyrus tentokrát překvapila tím, že se oblékla a dokonce zakryla své nejintimnější partie. To u ní nebývá zvykem. Pro slavnostní večer zvolila dráždivý černý outfit s imitací kůže. Nejstřídmější dámou byla ten večer čtyřnásobná držitelka letošních cen Beyoncé, která své oblé křivky zahalila do černých krajkových šatů. A za největší módní úlet by se dal považovat model britské zpěvačky Charli XCX. Ta si vyrazila v černožlutém overalu s tygřím vzorem.