Ale protože na každém šprochu, pravdy trochu, podívejme se na to, co přesně pán se speciálními schopnostmi jménem Ron Bard, který Pittapoprvé potkal v roce 2004, vyvěštil.

Brad prý ve skutečnosti miluje svou bývalou ženu Jennifer Aniston. Angelinu však nechce opustit kvůli jejich šesti dětem, s kterými má nádherný rodičovský vztah. „Brad je ten typ člověka, který dělá to, co si myslí, že správný muž má dělat,“ tvrdí Bard.

Navíc se prý Pitt bojí reakce veřejnosti, když by Angelinuopustil. Jeho pověst klaďase až za hrob by utrpěla jistě značné trhliny. „Když jste taková hvězda, jako Brad Pitt, a opustíte Jennifer Aniston, svět vás léta cupuje na kousky. A teď si představte, když by opustil šest dětí. To si nemůže dovolit,“ analyzuje senzibil slavného herce.

Zabrousil také na ožehavou otázku svatby, která je u páru, jenž se zasnoubil v roce 2012, zatím v nedohlednu. „Myslím si, že je tu možnost, že se ti dva už v tajnosti vzali. Pokud ne, myslím si, že svatba proběhne velmi brzy,“ odhaduje senzibil.

Mluvčí páru se k jeho výrokům zatím nevyjádřili a zřejmě asi ani nevyjádří. Je však dost možné, že k tomu budou mít co říct právníci slavných herců...