Ještě v sobotu večer, téměř 48 hodin před svou sebevraždou, se Robin Williams zúčastnil po boku své manželky recepce v umělecké galerii, která leží v blízkosti jeho domu. Během vernisáže působil herec velmi klidným dojmem s úsměvem na rtech. Herec se šedivým plnovousem a ve zcela černém obleku navštívil expozici umělce Marka Jaegera a zdržel se téměř hodinu.

Za tu dobu na něm hosté nezpozorovali žádné náznaky, které by byly předzvěstí hercova brzkého konce. Pouze když si herec svléknul sako, tak černé tričko s krátkým rukávem ukázalo jeho velmi kostnaté ruce a křehkou postavu.

Robin Williams byl komikem až do posledního dechu“, prozradil muž, se kterým se Williams setkal přesně 18 hodin před svou smrtí. Argus Hamilton s oscarovým hercem navštívil setkání anonymních alkoholiků v San Franciscu. Na toto setkání komik dorazil střízlivý a sem tam bavil i ostatní. Přesto všechno však v nestřeženém okamžiku ukázal velmi zkroušený obličej. O několik hodin poté byl herec Robin Williams nalezen oběšený ve své šatně. Za vše údajně mohla deprese a Parkinsonova choroba, se kterou se nemohl herec smířit.

Video
Video se připravuje ...

Maryl Streep, Mel Gibson a další: Co říkají na sebevraždu Robina Williamse? Tomáš Polák, Reuters

Fotogalerie
2 fotografie