Partner temperamentní farmářce Janě tvrdil, že na dovolenou do Bulharska jede s kmotrem jejich malého synka Janka. Kmotr však o žádné dovolené nevěděl a byl celou dobu na Slovensku. Jana se proto rozjela přímo na letiště, kde si na nevěrného partnera počíhala při jeho návratu.

On, jelikož nic netušil, vyšel do příletové haly v doprovodu neznámé tmavovlásky. Na ni se Jana vrhla jako první. „Co to má znamenat? Byl jsi na dovolené s kur*ou?“ křičela podle serveru Topky.sk rozzuřená Jana na zaskočeného partnera. Následně vztáhla ruku na svého přítele. Na letišti se mezi nimi strhla bouřlivá hádka, které si však tmavovláska jako by nevšímala a v klidu odkráčela pryč, jako by s těmi dvěma neměla nic společného. Když hádka skončila, Jana nastoupila do taxíku a z letiště odjela.

Podle zjištění Topek jí nevěrný partner nyní neustále bombarduje telefonáty. „Tvrdí, že byl na dovolené s kamarády a s tou ženskou se prý seznámil až tam. Já jsem se ale dívala na jeho fotky v telefonu. Na všech je sám, takže ho nejspíš fotila ona,“ dodala Jana maminka půlročního syna, která mu odpustit nehodlá. „Moc mi ublížil. Vůbec tomu nerozumím. A ještě je tak ošklivá. Vypadá, jako by byla z nějakého privátu,“ uzavřela nešťastná farmářka.