18. května
Los Angeles – PAŘÍŽ

Ve Francii se Kim opravdu líbilo! Kromě nakupování luxusního zboží stihla prohlídku Versailles, dámskou jízdu noční Paříží, ale i focení na zámku Chateau de Wideville italského módního návrháře Valentina Garavani (82).

24. května
Paříž – FLORENCIE

Kim a Kanye si řekli »ano« na zámku Belvedere ze 16tého století. Jen pronajmutí zámečku je stálo v přepočtu přes 8 milionů korun! Na svatební hostinu dorazilo 600 hostů, kteří tu utratili celkem 142 milionů korun!!  

26. května
Florencie – CORK

Líbánky strávili novomanželé v Irsku. Jejich hnízdečkem lásky se stal luxusní hotel Castlemartyr Resort. A opět nešetřili! Hotelu, kde dvoulůžkový pokoj stojí »jen« 6 500 Kč, poslali předem zálohu bezmála 1,5 milionů korun!

29. května
Cork – PRAHA

Romantické líbánky pokračovaly v Praze! I když…do našeho hlavního města vlastně zavítali hlavně kvůli svatbě svého přítele – módního návrháře Reneloua Padory, který »obléká« Kanya Westa!

1. června
Praha – LOS ANGELES

Poté, co přiletěli zpátky do Ameriky, hned naplánovali druhé líbánky! Proslýchá se totiž, že hollywoodský pár rozladilo pochmurné Irsko a deštivá Praha a tak vyrazili do slunného Mexika.

7. června
Los Angeles – MEXICO CITY

V letovisku Puerto Vallarta si druhé líbánky užili už v krásném počasí. Kanye tu zároveň oslavil 37. narozeniny, ke kterým mu Kim prý objednala obrovský dort. V pátek pak nasedli do letadla směr Tennessee.

13. června
Mexico City – MANCHESTER, TENNESSEE

Kanye totiž vystupoval na tamním festivalu Bonnaroo a jeho novomanželka se tak proměnila ve fanynku. A na akci, které se účastnilo 100 tisíc lidí, byla v provokativním průhledném tílku k nepřehédnutí.