Přestože modelka o jakýchkoli plánech na svatbu zarytě mlčí, slovenský týdeník Život získal exkluzivní informaci od zdroje z modelčina okolí, který blížící se veselku potvrdil. Také francouzské deníky jsou svatbě modelky a miliardáře Andrého Ohaniana na stopě. Podle nich se veselka bude konat v druhé polovině června v marockém Marakéši. Proč právě tady? V tomto městě totiž snoubenec Sklenaříkovépodniká.

Na svatbu prý budou pozvána samá zvučná jména světového showbyznysu. „Jde o osobnosti ze světa filmu i jiných odvětví,“ tvrdí francouzský deník Le Parisien. Právě ve Francii je modelka, která byla slavnou tváří ale především tělem zázračné podprsenky Wonderbra, hvězdou.

Svatba a následná oslava se bude prý konat v luxusním golfovém areálu Al Maaden, ke kterému patří i pětihvězdičkový hotel a lázně.

Sklenaříková má za sebou 14leté manželství s bývalou hvězdou Realu Madrid, fotbalistou Christianem Karembeuem, s nímž se seznámila při společné cestě letadlem. Rozvod se odehrál v roce 2012 u soudu v Banské Bystrici a trval jen pár minut. V tu dobu už randila s marocko-francouzským boháčem.