Tak ji konečně ulovil: Quentin Tarantino a jeho múza, herečka Uma Thurman, se poprvé předvedli jako pár na červeném koberci v Cannes. A že jim to nové zamilování slušelo!

Pár se zná už dlouho: herečka Uma Thurman poprvé s režisérem spolupracovala už před dvaceti lety, když natáčeli kultovní film Pulp Fiction. Až teprve teď se ale rozhodli své přátelství posunout k většímu dobrodružství: stali se milenci!

Herečka se teprve minulý měsíc rozešla se svým snoubencem Arpadem Bussonem a zřejmě potřebovala utěšitele, jenž by jí poskytl útulnou náruč. Tím se stal neméně slavný režisér Tarantino, který herečku dlouho považuje za svoji múzu. „Miluje ji už léta,“ prozradil zdroj z jeho blízkosti US Weekly.

Naplno svou lásku pár projevil na festivalu v Cannes. S úsměvem a rukama zaklesnutýma do sebe se milenci procházeli po červeném koberci, když přicházeli na slavnostní vyhlášení.

„Vždycky mezi nimi byla přitažlivost,“ prozradil jiný zdroj. Čtyřiačtyřicetiletá Uma, která má už tři děti, prozradila tajemství jejich vztahu už v roce 2004. Jsou to prý jejich rozdílné povahy, které je ve skutečnosti spojují. „Myslím, že jsme opravdu rozdílní lidé, ale to je na tom právě legrační. Máme velmi odlišné perspektivy.“