Pokud jde o dceru Bruce Willise a Demi Moore, umí teprve dvaadvacetiletá rebelka opravdu zaujmout. Vyrazila si totiž do ulic pouze v květinové sukni, botách a s kabelkou přes rameno. Horní polovinu těla ukázala tak, jak ji pán bůh stvořil. Fotky, jak se prochází v ulicích a kupuje květiny, pak umístila na svůj Twitter.

Touto exhibicí, kterou ocenil každý kolemjdoucí muž, dává najevo svůj nesouhlas s politikou sociální sítě Instagram. Uvedla k tomu, že po ulicích polonahá chodit může, kdežto Instagram jí něco takového nepovolí.

Instagram totiž zakázal sdílet ženskou nahotu. A to dokonce i tehdy, když se jednalo o kampaň s fotografiemi žen, které bojují s rakovinou prsu. A co k tomu řekla samotná Willis? "Pokud se vám nelíbí, co vidíte, tak mě jednoduše nesledujte", napsala na svůj účet na Twitteru.

Její starší sestra Rumer je známá svým vyzývavým stylem oblékání. V ulicí se běžně promenuje v odvážných šatech a se stylem oblečená - neoblečená. Ve svých pětadvaceti letech už si stihla střihnout několik rolí v televizních filmech a seriálech.