Jan Shane (53), starší sestra mrtvé přítelkyně Micka Jaggera, se svojí adoptivní sestrou sice nemluvila téměř šest let, přesto ale tvrdí, že její vztah s L´Wren, kterou stále bere jako Luann, byl skvělý. O tom svědčí i nabídka Janina manžela Roba, že uhradí L´Wreniny dluhy. Ta ale tuto štědrou nabídku odmítla a raději ukončila svůj život.

Jan také pro Dailymail přiznala, že její mladší sestra toužila po dětech, které ale bohužel nikdy neměla. A to jí na štěstí zrovna nepřidalo. Matka osmi dětí, která se celý život pohybuje pouze v rámci několika málo kilometrů čtverečních, navíc prozradila zajímavou vzpomínku z minulosti.

V roce 2002, kdy zemřel jejich otec, dorazila na jeho pohřeb s ochrankou, která k L´Wren téměř nikoho nepustila. Přesto se Jan na chvíli ocitla se sestrou o samotě a zůstala jako opařená, když jí její slavnější sestřička řekla jednu jedinou větu: „Závidím ti.“

„Měla kariéru, měla vlastní firmu, měla všechno – vydobyla si to. Pro mě vypadal její život bezchybný a nemohla jsem uvěřit, že toto vypustila z úst,“ prozradila sestra. „Máš svoji rodinu, dodala a já byla opět v šoku, vždyť i ona měla své blízké,“ dodala Jan.

Její manžel ale věci v rozhovoru uvedl na pravou míru. „Ona chtěla rodinu, děti, ale milovala Micka. Kvůli této lásce se snu o vlastních dětech vlastně vzdala, protože Mick jí dělal šťastnou,“ řekl Rob. „Chtěla zakládat rodinu v 50 letech a to by jí dávalo jedinou možnost, jak mít děti – adopcí.“


Tělo návrhářky L´Wren Scott bylo nalezelo v jejím bytě na Manhattanu v pondělí odpoledne. Podle všeho se oběsila na klice od dveří. Možnými důvody mohly být dluhy a deprese.