Už to skoro vypadalo, že akční hrdina zavítal do Prahy jen na divoký mejdan. Ale opak je pravdou! Hollywoodský herec tu byl pracovně. Točil reklamu pro světovou značku piva. Podle toho se taky choval. Skoro to vypadalo, že se rozhodl o sobotní i nedělní noci vypít všechen alkohol světa.

Pařba s fanoušky

Narazit na akčního hrdinu nebyl moc velký problém, pohyboval se po vyhlášených barech v centru Prahy. Dokonce se ochotně fotil s fanoušky.

Jednoho z náštěvníků v baru zastavil při cestě z toalety a začal mu dávat rady: „Jsi zdatný muž a máš velké charisma, jako jsem měl já, když jsem byl ve tvém věku...,“ A pak modela Daniela Vojtěcha nabádal, aby stál rovně. „Když takhle vydržíš chodit půl roku, budeš vypadat dvakrát větší, než jsi,“ prozradil Blesku přítel Nikol z VyVolených.

Retro reklama

Reklamní spot se nenatáčel jen u nás, ale také na zasněženém rumunském jezeru Balea. Jean-Claude vrací svou vizáž o 20 let do minulosti. Pravý macho s účesem a la Jágr. Naštěstí jen díky práci filmových maskérů, kteří museli použít nejen paruku, ale i mnoho líčidel na zamaskování Van Dammova pravého věku.