Pfister pronajala svůj dům a odjela na delší dobu do Austrálie. Horší nájemníky si však vybrat nemohla! William Styler (65) a jeho žena Nancy (62) měli hluboko do kapsy a začali dělat problémy. „Ráda bych zůstala v Austrálii, ale lidé, kteří se měli postarat o můj dům, to nedělají. Naplatí nájem a ani služby,“ postěžovala Nancy na svém profilu na sociální síti.

Nancy se tedy vrátila domů a jen o čtyři dny později ji našli mrtvou! Podle dcery Juliany chtěla Nancy pár neplatičů vyhodit ze svého domu. Potížisté se ale nedali a zabili ji. Nijak promyšlená vražda to nebyla, tělo ženy narvali do skříně a jeli se ukrýt do nedalekého motelu. Tam je ale rychle vypátrala policie a oba putovali za mříže.

Nancy v Aspenu vyrostla, její rodiče pomohli dokonce městečko vybudovat. „Byla to zlatá holka Aspenu, v mládí žila jen večírky. Užívala si s Kennedyovými, Jackem Nicholsonem, Cher a Michaelem Douglasem,“ uvedl nejmenovaný zdroj. S Douglasem dokonce randila a po čase se zasnoubili. Ke svatbě však nedošlo.