V bílém saku a černých kalhotách, které oblékl shodně se svým filmovým kumpánem Mathewem McConaugheym (44), jenž vyhrál Oscara za hlavní roli v Klubu poslední naděje, lezl do záběru své kolegyni, kterou fotili fotografové na červeném koberci. Série jeho grimas, které vykukují zpoza nebohé Anne Hathaway, budou patřit k perličkám letošních Oscarů.

Jared děsil Anne Hathaway
Autor: Isifa.com, Twitter.com

Jared byl k nezastavení – do záběru vlezl i Kevinu Spaceymu (53), který si pořizoval selfie pro svůj twitterovský účet, a dalším hvězdám.

Jared Leto se přifařil i na seflie Kevina Spaceyho
Autor: Isifa.com, Twitter.com

Snad nejpovedenější fotobombu předvedl představitel seriálového Sherlocka, britský herec Benedict Cumberbatch (37), který vyskočil z davu nad skupinu složenou ze ctihodných a vážených členů kapely U2, která se fotila před svým vystoupením na červeném koberci.

Sherlock alias Benedict Cumberbatch vyskočil zpoza skupiny U2
Autor: Isifa.com, Twitter.com

Herec Joseph Gordon-Levitt (33), známý z film Lincoln, Počátek nebo Temný rytíř povstal, si neodpustil fotobombu do záběru dvou moderátorů, kteří o Oscarech referovali přímo z red carpetu kamery jazykem udělal pěkně obscénní gesto a okamžitě se stal miláčkem sociálních sítí.

Herec Joseph Gordon-Levitt vlezl do záběru reportérům
Autor: Isifa.com, Twitter.com

Orlando Bloom (37) zase fotobombou pořádně rozhodil svou expřítelkyni Mirandu Kerr, kterou zezadu nakukováním obtěžoval zrovna v momentu, když dávala rozhovor na party Vanity Fair. Orlando se k ní přitočil a pošeptal jí: „Vypadáš úžasně“ Až se z toho Miranda celá začervenala.

Orlando Bloom přivedl do rozpaků Mirandu Kerr
Autor: Twitter.com

Video
Video se připravuje ...

Pitt, Streep a spol: Jak vzniklo slavné oscarové selfie? Reuters