1. Pierce Brosnan

Neohrožený agent 007 je s přibývajícími roky stále více sexy. On je důkazem toho, že šediny můžou přitažlivost zvýšit a že i ve vyšším věku může muž fanynky naprosto pobláznit.

Ani Pierce si na svoje stáří a šediny nemůže stěžovat. Vypadal dobře tenkrát, i nyní.
Autor: Profimedia

2. Richard Gere

Ani milionáři z Pretty woman neubírá věk a prostříbřené vlasy na charismatu. Miliony žen i dívek by daly nevímco za to, aby s ním mohly prožít alespoň hodinu svého života.

Richard Gere věkem na kouzlu neztratil.
Autor: Profimedia

3. Eric Dane

Fešný doktor Marc Slone z Chirurgů, kterému v seriálu díky jeho kouzlu podlehlo mnoho sestřiček, si na nezájem žen nemůže stěžovat ani ve skutečném životě. A ani věk řady jeho fanynek nezmenšilo. 

Eric Dane se s věkem stává čím dál tím víc žhavější.
Autor: Profimedia

4. George Clooney

Ani další z představitelů doktorů nevyšel zkrátka. I na Georgeovi jakoby věk spíše na sexappealu přibýval a ženy jen vzdychají, kdekoliv se objeví. Navíc to podle fotek vypadá, že starší Clooney je objektivně daleko víc sexy než ten mladší.

George Clooney vypadá ve stáří lépe než za mlada.
Autor: Profimedia

5. Morgan Freeman

Freeman také kvete do krásy. Šedivá hříva rozhodně na kouzlu tohoto fenomenálního herce neubírá. Naopak rozhodně přidává na kouzlu, které mu mnozzí mohou jen tiše závidět.

Morgan Freeman. Usměvavý sympaťák charisma svým věkem rozhodně neztratil.
Autor: Profimedia

6. Matt LeBlanc

Populární Joey od natáčení seriálu Přátelé viditelně zestárl a přibral. Flirtující svůdník již není takovým sexy mužem a nevíme, na kolik žen a dívek by zabralo jeho charakteristické "Ahoj. Jak to jde?"

Z populárního Joeyho je oplácaný a prošedivělý muž.
Autor: Profimedia

7. Harrison Ford

Indiana Jones sice svoji lásku získal v podobě podivínské právničky Ally McBealové, ale fanynky po něm stále touží. Nic na tom nezmění ani prošedivělé vlasy a vousy, které si herec nechal momentálně narůst. Které by se nelíbilo nechat se zachránit hrdinou?

Harrison Ford patří k jedněm z mála, komu šediny příliš nesvědčí.
Autor: Profimedia

8. Mel Gibson

Přestože Mel Gibson ví, po čem ženy touží, dokázal být se svojí manželkou celých 28 let. Ani jemu šediny na přitažlivosti moc neubraly, přesto ale vypadá míň sexy než předchozí zmínění pánové.

Mel Gibson je tak napůl, ve vlasech stříbro nevadí, Mel by si ale měl oholit vousy.
Autor: Profimedia

9. Hugh Laurie

Hugh Laurie alias doktor House je naopak příkladem toho, že šediny nemusí zrovna na přitažlivosti přidat. Hubenost, šedivé prořídlé vlasy a propadlé tváře rozhodně ženy nepřitahují.

Hugh Laurie rozhodně nepatří k těm, kterým by věk prospěl.
Autor: Profimedia

10. Danny DeVito

Maličký herec nebyl příliš přitažlivý ani jako mladý, přesto se pár tisíc fanynek rozhodně dočkal. Ty ale nyní musí houfně mizet. Z Danny je totiž opravdu již hodně starý pán, který nevypadá příliš dobře.

Danny DeVito může jako jeden z mála na přibývající léta myslet se skepsí.
Autor: Profimedia