Představitelům Jamese Bonda režiséři vždy servírují jednu luxusní kočičku za druhou. Ti si tak nemůžou stěžovat na to, že by ve filmech nějak trpěli. Vždyť kdo by si nechtěl střihnout postelovou scénu s Evou Green, Jane Seymour, Denise Richards, Olgou Kurylenko nebo Halle Berry.

Faktem však zůstává, že ty jsou sice v bondovkách sexy a žhavé, přesto většinou v celé jejich kráse je vidí maximálně Bond při natáčení postelových scén a možná ani ten ne. Bondgirl se ale stydí právě jen před agentem s povolením zabíjet. V jiných filmech se totiž svlékají o sto šest!

Příkladem za všechny může být Eva Green, která se nahoty nebála v roce 2003 při svém debutu ve filmu Snílci, Jane Seymour ve španělském filmu Tunel z roku 1987, Denise Richards v roce 1998 v Nebezpečných hrách nebo třeba nejoblíbenější Bondova dívka Halle Berry, která se svlékla ve filmu z roku 2001 Swordfish.

A pokračovat bychom mohli dál a dál. Ani další krásky totiž nejsou neviňátka, na jejich svlečené snímky se můžete podívat do fotogalerie.