Karel Gott

Zlatý slavík, jehož životem prošel nespočet žen, měl k sexu odjakživa kladný vztah. „Sex prospívá spokojenosti, radosti, aktivitě. Motivuje a je zdrojem nápadů, podněcuje fantazii. Po sexu vstanu a mám chuť něco dělat, tvořit, ohromně mě nabíjí.“ Za své umělecké úspěchy tak mistr nejspíš vděčí řadě partnerek, které ho okouzlily a probudily v něm vášeň.

Dara Rolins

Gottova někdejší pěvecká partnerka ze Zvonků štěstí si život bez sexu neumí vůbec představit. „Sex je nezbytnou součástí mého života. Přirozené pro mě je ho tedy mít než nemít, " řekla zpěvačka. Postelových radovánek si v poslední době opravdu užívá, vždyť, jak řekla, je její současný partner, raper Patrik Vrbovský alias Rytmus „sice příšerný tanečník, ale o to lepší v posteli.“

Agáta Prachařová

Modelka Agáta Prachařová není takovou sexuální dračicí, jakou by se mohla na první pohled zdát. Sama se přiznala, že k sexu ji její bývalí partneři museli nutit. „Nejsem na sex,“ přiznala otevřeně. Nicméně s jejím nynějším manželem, hercem Jakubem Prachařem ji sex začal bavit. „Všechny jednoznačně zastínil,“ dodala.

Petra Faltýnová

Nymfomankou mezi celebritami je určitě modelka Petra Faltýnová. Na sex mívá chuť někdy i třikrát denně a navíc, jak uvedla, je v posteli hodně vynalézavá. „Mám hodně ráda podvazky a prádlo, potřebuju se cítit sexy a užívat si to, jak se muži líbím. Když se cítím žensky, vzrušení je o to větší,“ líčí modelka své pocity. Na sex však nemá chuť hned ráno po probuzení, kdy se jí chce na toaletu a nemá ještě vyčištěné zuby.

Helena Vondráčková

Sexu si umí užívat také legenda českého popu Helena Vondráčková a nešetří při tom romantikou. „Napustíme si vanu, zapálíme si okolo svíčky a užíváme si jeden druhého – a přitom máme výhled na vodní hladinu,“ prozradila zpěvačka, jak tráví s manželem Michalem Martinem letní večery na jejich hausbótu na Slapské přehradě.

Světlana Nálepková

Herečka Světlana Nálepková si zas až tolik na romantickou erotiku nepotrpí. „Já zásadně nečtu erotické romány, ani se nedívám na erotické filmy, protože mě to vůbec nebaví,“ prohlásila v jednom ze svých rozhovorů. Zato ale mívá erotické sny, jak přiznala. O neobvyklé sexuální zážitky nouzi rozhodně neměla. Přiznala se, že měla sex v divadelní šatně i ve výtahu.

A co řekly o sexu zahraniční hvězdy?

Michael Douglas

Před třemi lety americký herec Michael Douglas šokoval svět, když prozradil, že rakovinu jazyka mu způsobil orální sex, který rád praktikuje „Je to sexuální přenosná choroba, která způsobila rakovinu. A když už to máte, nejlepší léčba je opět orální sex,“ prohlásil doslova. Ačkoliv se dříve rozplýval štěstím, jak s manželkou, herečkou Catherine Zeta-Jones rozproudili sexuální život díky užívání zázračných pilulek, Viagry a Cialisu, jejich manželství se nyní rozpadá a stojí před rozvodem.

Jane Fondová

Nestárnoucí filmová legenda Jane Fondová přiznala , že si ve svých 76 letech užívá sexu více než v mládí. Podle ní vděčí za svůj mladistvý vzhled z velké části právě kvalitnímu sexu. Se svým partnerem, hudebním producentem Richardem Perrym, se v posteli vůbec nebrání experimentům. „Nikdy jsem neměla tak uspokojivý sexuální život jako teď,“ svěřila se před dvěma lety médiím. „V mládí jsem měla tolik zábran a nevěděla jsem, co chci.“

Scarlett Johanssonová

Nad sexem se naopak nijak nadšeně nerozplývá americká herečka Scarlett Johanssonová, která se v očích mnoha fanoušků stala sexy symbolem dnešní doby. „Myslím, že má přitažlivost je vedlejším produktem toho, že mám prostě výrazné křivky. Nikdy jsem nad tím nepřemýšlela, tedy vyjma toho, když se mě pořád někdo ptá na sexuální život. Opravdu na to nemám co říct, protože je nudný,“ odpověděla blonďatá krasavice.

Heidi Klum

Německá topmodelka je známá tím, že se bez zábran svléká před objektivy i kamerami, a tak nikoho nepřekvapí, že v ložnici to umí pěkně rozjet. V rozhovoru pro časopis Marie Claire řekla: „Někteří lidé v posteli víc experimentují a jiní jsou nudnější. Pokud jste divocí a blázniví, ukažte to, aby ten druhý věděl, že čas od času umíte vystrčit růžky. Je dobré dát si někdy tu práci a hezky se nastrojit a udělat něco neobvyklého.“

George Clooney

Americký herec a idol mnoha žen George Clooney se svěřil, že o panictví přišel, když mu bylo šestnáct, a podle něj to bylo příliš brzo. „Byl jsem mladý, velmi mladý, příliš mladý,“ zdůraznil. Zároveň však uvedl, že první orgasmus zažil o mnoho let dříve, ještě jako chlapec. „Došlo k tomu, když jsem šplhal po laně, bylo mi takových šest nebo sedm let,“ vzpomínal. Navenek se sice nic nedělo, ale všechny ostatní známky orgasmu tam podle Clooneyho byly přítomny. „Vzpomínám si, jak jsem se dostal až nahoru, visel na laně a říkal si, ach můj bože, to je skvělé!“

Zac Efron

Americký herec, zpěvák a tanečník Zac Efron vysvětlil, proč se nejraději miluje ve svém domě. „Musíte prozkoumat prostor. Já jsem třeba velkým fanouškem sexu na kuchyňském stole," prozradil na tiskové konferenci k nové romantické komedii s názvem That Awkward Moment, která by se měla na plátnech českých kin objevit v dubnu.

Sting

Britský zpěvák Sting se netají tím, že už přes dvacet let má rád sex se svou takřka šedesátiletou manželkou Trudie, s níž už má čtyři dospělé děti. „Když se sejdeme, je to romantika,“ pochvaluje si slavný rocker. „Jsme hraví, mám rád sexuální divadlo. Chci vypadat dobře. Chci, aby byla hezky oblečená. Rád si ji nastrojím,“ prozradil intimní detaily z jejich ložnice. Věčně zamilovaný pár vede aktivní sexuální život a někdy dokáže promilovat celé hodiny. „Máme to štěstí, že se sobě navzájem opravdu líbíme,“ dodal zpěvák.

Susan Sarandonová

I ve svých šestasedmdesáti letech je americká herečka Susan Sarandonová stále sexy a přitom netrápí své tělo přísnými dietami ani cvičením, zato si umí bezstarostně vychutnávat život. Těm, kteří mají problém otěhotnět, s humorem radí, aby se vydali do Itálie a oddávali se tam jídlu, pití i sexu, pak se jim prý podaří zplodit potomka tak jako kdysi jí. „Tak přišla na svět má dcera Eva. Na Španělských schodech,“ řekla spiklenecky. Herečka se přiznala, že svoji dceru Evu Amurri počala na náměstí v Římě, na největším a nejstarším schodišti v Evropě.

Cameron Diaz

Také pro americkou herečku Cameron Diaz je sex spolu se zdravou stravou, dostatkem vody a spoustou smíchu fontánou věčného mládí. „Ano, my lidé sex potřebujeme. Je to zdravé, je to přirozené, jsme zde pro to, abychom to dělali,“ prohlásila rezolutně.