1. Suri Cruise (7)

Lze si přát víc než bohaté rodiče? Rozvedené bohaté rodiče! Herci Tom Cruise (51) a Katie Holmes (35) spolu o svou dcerku bojují penězi. Kdo jí koupí dražší dárek? Kdo jí vezme na luxusnější dovolenou?

Už jí patří: např. skříň plná značkových hadříků v hodnotě okolo 50 milionů Kč, zahradní domek za 2 miliony Kč, nadité konto, k němuž se dostane v osmnácti.

Majetek rodičů: 5,5 miliardy Kč

2. Zachary Furnish-John (3)

Tenhle kluk nikdy nebude mít obyčejné dětství – vychovávají ho dva »tatínci« Sir Elton John (66) a David Furnish (51). A o budoucnost už má, zdá se, postaráno.

Už mu patří: mj. byt v Los Angeles za 41 milionů Kč

Majetek rodičů: 8 miliard Kč

3. Blue Ivy Carter (2)

Hudební duo Beyoncé (32) a Jay-Z (44) patří k nejbohatším párům světového showbyznysu. Není proto divu, že si jejich jediná dcerka Blue Ivy užívá luxusu například v podobě koupele v balené vodě (200 tisíc Kč za jedinou vaničku).

Už jí patří: zlatý houpací koník za 11 milionů, za pokojíček v hodnotě 20 milionů Kč, panenka Barbie zdobená diamanty v hodnotě 1,6 milionu Kč, královský trůn za 250 000 Kč, kouzelný větrný mlýn za 500 000 Kč, mini auto Bugatti...

Majetek rodičů: 16 miliard korun

4. Princ George (6 měsíců)

I když mu ještě není ani půl roku, celý svět ví, že syn prince Williama (31) a vévodkyně Kate (32) jednou usedne na britský trůn. Budoucí král musí být rozmazlován od raného dětství.

Už mu patří: např. rubíny posázený náramek z ryzího zlata a řada dalších královských šperků, kočárek za 50 tisíc Kč...

Majetek rodičů: 0,85 miliardy korun

5. Kai Rooney (4)

Otec Wayne (28) fotbalista, matka Coleen (27) modelka. Není divu, že se Kai má jako v bavlnce. Dokonce má na zahradě u domu vlastní stánek s rychlým občerstvením!

Majetek: např. značkové oblečení za miliony, stánek s rychlým občerstvením na zahradě, autosedačka Bentley za 82 000 Kč

Majetek rodičů: 1 miliarda korun