Paul Walker a Jasmine Pilchard-Gosnell tvořili pár dlouhých sedm let. Na tom by nebylo nic divného, kdyby Jasmine nebyla o sedmnáct let mladší a podle propočtů by jí nebylo šestnáct let, když ji Paul poprvé políbil!

Přesto její rodiče nezasáhli a Jasmine tak mohla zůstat po boku krasavce z Rychle a zběsile a plánovat s ním život. Ten se jí ale nyní zhroutil jak domeček z karet.  Po zprávě o Paulově smrti se zhroutila a uchýlila se do bezpečí rodného domu, kde se z tragické ztráty vzpamatovává.

Přítelkyni, která je věkově blíž k jeho dceři Meadow než k zesnulému herci, se Walker chystal požádat o ruku. Jen čekal na vhodnou příležitost. „Chtěl bych se oženit,“ prohlásil v letošním roce herec. Tehdy bylo jasné, že jeho vyvolenou se stane Jasmine. Přesto čekal, až jeho touha po svatebních zvonech převáží nad jeho láskou k rychlým autům. „Hodně myslím i na svá závodní auta. Tak jen počkám, až svatba převáží.“ Toho se ale již nikdy nedočkal.

Přestože si uvědomoval, že život je krátký a největší dar je někoho milovat, rozhodující životní krok nestačil udělat. „Největší štěstí je do někoho se zamilovat,“ nechal se slyšet Walker.

Další zajímavosti Paula Walkera

Na Paula Walkera po jeho smrti vyplula i některá z dalších tajemství či zajímavostí. Před dvanácti lety, to je v roce 2001, byl zvolen jako jeden z padesáti nejkrásnějších licí světa. Krásu taky měl po kom zdědit, jeho matka Cheryl se živila jako modelka. Přestože byl rád, když ho fanoušci oslovovali jménem filmového hrdiny z Rychle a zběsile, na vlastní filmy se díval jen z donucení a maximálně jednou. 

Rád pomáhal lidem, dokonce odjel po ničivém zemětřesení v Chile pomáhat s odstraňováním škod. Byl nadšený surfař a miloval zvířata, doma po něm zbyl labrador a kůň.