Americký herecký manželský pár Demi Moore a Ashton Kutcher je po dvou letech tahanic o majetek konečně rozvedený, uvedl web amerického časopisu People. Ani jeden z nich se k tomu ale podle listu nechtěl vyjádřit.

Moore, která v minulosti byla 13 let manželkou jiné hollywoodské hvězdy Bruce Willise, si mladšího hereckého kolegu Kutchera vzala v roce 2005. Jejich rozvod trval dva roky, protože se manželé přeli o svůj majetek, který se podle People odhaduje na více než šest miliard korun.

Rozhodnutí se rozvést oznámila Moore v listopadu 2011. Řekla, že to dělá s velkým smutkem a těžkým srdcem. Podle tisku jí byl manžel nevěrný. „Jako žena, matka a manželka pokládám některé hodnoty za posvátné a v tomto duchu jsem se rozhodla v životě postupovat,“ uvedla tehdy hvězda filmů Duch nebo Neslušný návrh.

Mladší náhrada

Kutcher však dlouho sám nebyl. Již několik měsíců po rozchodu byl spatřen ve společnosti herecké krásky Mily Kunis (30). S tou je dodnes. Mila před Ashtonem randila s hvězdou komediální série Sám Doma Macaulayem Culkin. Byla s ním osm let.