Kim Kardashian se s partnerem prý chtějí přestěhovat z Los Angeles do Londýna. Tuto razantní změnu vysvětlují tím, že pro svou dceru chtějí jen to nejlepší vzdělání. A za to považují to anglické. Opravdový důvod je však nejspíš úplně jiný!

Kim totiž obdivuje vévodkyni z Cambridge, v minulosti už pro ni navrhla i sérii šatů, která ale Kate příliš nenadchly. Nyní se možná bude chtít vlichotit do přízně královského páru díky dětem. Co je však jisté, malá North by měla vystudovat stejnou školu jako malý princ George.

„Kanye neustále mluví o tom, jaké chce dceři dopřát vzdělání. Malá by měla chodit na tu samou školu jako George, syn prince Williama a vévodkyně Kate. Oba by prý měli studovat Oxford,“ prozradil zdroj z blízkosti slavného amerického páru.

Velká Británie by ale neměla být země zaslíbená jen pro malou North. Kanya s Kim si plánují v hlavním městě britského království zapracovat i na svojí kariéře. „Londýn je pro ně jen dalším stupínkem v jejich kariéře. Chtějí z Londýna udělat nové L.A.,“ dodal zdroj.

Jestli se královské svatby prince George a malé North West dočkáme, se uvidí za nějakých dvacet let.