Striptýzové vystoupení Mr. Beana bylo vyvrcholením programu premiérové World Strip Show Story. „Od Mr. Beana by jen málokdo čekal striptýz, který má vzrušovat. Spíše se očekává dávka humoru. To se také snažím splnit. Jezdím po světě s italskou skupinou Italian Dream Boys a myslím, že to funguje,“ řekl Blesku Arnaldo Mangini (39), italský dvojník Rowana Atkinsona (58).

Rozený komediant

„Jako malý jsem seděl u televize a uviděl Mr. Beana. Tak volám na mámu: Hele, ten je mi dost podobný! Ze srandy mi opáčila, že než jsem se narodil, tak byla na jeho show,“ prozradil Arnaldo se smíchem.


„Začínal jsem imitováním rodičů, učitelů a postupně se snažil dělat a pilovat postavu Mr. Beana,“ vzpomíná Mangini, který prý kočuje po celém světě. „Mr. Bean je klaun a má univerzální jazyk, takže mohu vystupovat kdekoliv na světě,“ dodává Arnaldo.

Skutečný Bean na něj poštval právníky!

Vystupuje sice jako dvojník Rowana Atkinsona alias Mr. Beana, ale nikdy neměl možnost setkat se s ním osobně. „Sešli se jen naši právníci, aby vyřešili problém, který nastal poté, co jsem jako Mr. Bean natočil reklamu pro jednoho italského telefonního operátora,“ říká Arnaldo Mangini. „Pan Atkinson se ale zachoval jako skvělý člověk a moje kalhoty nevysoudil,“ dodává.

Fotogalerie
5 fotografií