Halloween je za námi. Po celém světě, hlavně pak v anglicky mluvících zemích, je to jeden z nejdůležitějších svátků vůbec. A jak ho lidé oslavovali?

Je známo, že lidé se při Halloweenu převlékají do různých kostýmů a nebojí se toho ani známé osobnosti, které v jiných případech dbají na svůj perfektní vzhled. Jako každoročně šokovala hlavně německá topmodelka Heidi Klum, která se letos rozhodla převléknout se za stařenu!

Klum, která je považovaná za jednu z nejkrásnějších žen světa, si nechala vytvořit od týmu profesionálních maskérů kostým stařeny. V té byste tuto světovou krásku asi jen těžko hledali. Pozadu nezůstává ani Kelly Brook, která se nechala pocákat krví, nebo Christina Aguilera převlečená za piráta.

Jednoduchý kostým měl Marylin Mason, který byl na halloweenské párty sám za sebe. Bílý obličej, rudé rty a černé oblečení je totiž jeho denní chleba. Demi Lovato vystavila na Twitteru svojí ďábelsky ostrou halloweenskou manikúru a ani převlek za kontroverzní Miley Cyrus nemohl na párty chybět.

Fotogalerie
25 fotografií