Barbadoská zpěvačka ráda šokuje svět, ovšem její poslední provokace vytočila všechny muslimy. Rihanna znesvětila jejich posvátné místo, když se oblékla do černé přiléhavé kombinézy, kolem hlavy si ovázala šátek coby muslimský hidžáb a svůdně se před největší mešitou v zemi nakrucovala na kameru.

V jednu chvíli se po uličkách posvátném chrámu, kam se vejde až 40 tisíc věřících, povalovala po zemi. Samozřejmě nezapomněla na rudou rtěnku a ladící rudé drápky, což je u muslimek také tabu. Svým nevkusným chováním rozčílila personál Velké mešity šejcha Zayda natolik, že ji požádali, aby místo okamžitě opustila.

Vedení mešity dnes vydal prohlášení o zásadách chování v mešitě, ve kterém se odvolává na nedávný incident zahrnující zpěvačku, která přijela do mešity za soukromými účely a neoprávněně pronikla do míst, které nejsou určené pro veřejnost bez povolení managementu.

Rebelka Rihanna si z toho velkou hlavu nedělá. Není to poprvé, co ji odněkud vyhodili či jí něco zakázali. Naposledy v 11 zemích celého světa zakázali zveřejňovat její klip k písni S&M kvůli jeho sado-maso prvkům.

Fotogalerie
6 fotografií