Braňo Mojsej musel svoje schůzky se synem Branislavem, kterého má z prvního manžlství, před svojí druhou manželkou Norou tajit. Ta se totiž svou nenávistí k Braňovu synu netajila. A tak vztahy mezi otcem a synem ochladly.

Manželství Mojsejových bylo ale v listopadu loňského roku definitivně rozvedeno a po vleklých problémech s alkoholem i hledáním sebe sama, už je Braňo natolik ve své kůži, že dokonce zazpíval se skupinou svého syna Braňa juniora.

Peklo roku 2005

Braňo junior se rozpovídal pro Nový čas o době, kdy ještě bylo manželství jeho otce s Norou funkční a slavný pár točil vlastní reality show Mojsejovci. Aniž by s tím měl cokoli společného, dostal se okamžitě do zájmu všech.

„Moc jsem tomu tehdy nerozuměl, ale byl jsem na to citlivý. Byly momenty, kdy jsem si přál, abych neměl jméno, jaké mám. Ale časem jsem si zvykl,“ přiznal se mladý Mojsej.

Dále také připustil, že ne všichni lidé k němu byli milí. „Potkal jsem se i se skupinkami primitivnějších lidí, kteří mi chtěli ublížit. Nakonec to ale většinou skončilo jen při hádkách. Snažil jsem si to nepřipouštět.“ Měl ale kamarády, kteří se ho zastali. Navíc prý musel odpovídat i na velmi hloupé otázky, na které nikdy nezapomene. Dětství se tak pro něj změnilo v noční můru.

Pokání otce Braňa

To si uvědomuje i otec Braňo, který ale o celé situaci věděl jen velmi málo. Syn se mu s tím totiž nesvěřil. „Zažil i negativní situace, kdy mi například ředitel školy volal, že ho musí vyvést zadním vchodem, protože na něj před školou čekali nějací lidé.“

Za nejhorší dobu označuje rok 2005, kdy začali natáčet s Norou svou vlastní reality show. „Myslím, že nejhorší to bylo v roce 2005? Kdy jsme točili Mojsejovce. Tehdy to určitě lehké neměl.“

V současnosti se ale všechno snaží svému synovi vynahradit. Je tu pro něj a podporuje ho v jeho hudební kariéře. „On má jasný cíl. Ví, co chce. A já mu držím palce,“ dodává na závěr hrdý Braňo Mojsej.


Fotogalerie
5 fotografií