Ač se tentokrát v Británii volila krása pánské části naší společnosti, pozornost na sebe strhly opět ženy. Tentokrát však fanoušky neoslnily překrásnými róbami a dokonalým vzhledem. Naopak červený koberec snášel jeden módní trapas za druhým.

Mladičká herečka Ema Watson a zpěvačka Jessie J se evidentně nedohodly a na předávání cen se objevily ve velmi podobném outfitu. Jediný rozdíl byl v barvě roušky přes ňadra.

A cenu pro největší strašidlo získává...

Kdyby se mimo jiné rozdávaly ceny za největší strašidlo večera, zlatou sošku by jistě získala moderátorka Claudia Wikleman. Nejenže přišla v příliš dlouhém overalu, jehož nohavice tahala po zemi, ale všechny vyděsila svým make-upem a totálně rozčepýřenými vlasy.

Černé oční linky měla kolem očí rozpatlané tak, že jeden nevěděl, zda po cestě na večírek řvala jak želva, nebo minulou noc prohýřila do ranních hodin a s kocovinou šla rovnou z párty na párty.

Vosa Ora

Konkurovat by jí mohla jedině dvaadvacetiletá zpěvačka Rita Ora. Ta se z nepochopitelných důvodů zahalila do žlutočerného „obalu“ s dlouhými rukávy a naprosto tak zprýznila svou sexy postavu.

Pozadu s trapasy nezůstala ani zpěvačka Pixie Lott, která si vzala halenku s příliš velkým výstřihem. Chtěla předejít trapasu vykouknuté bradavky, tak si je raději zalepila. I tak je ale nakonec ukázala. Pánové si letos mohli pochvalovat vzhled akorát tak sami sobě.

Fotogalerie
16 fotografií