Hudební producent Cowell patří v Americe a Británii k nejnenáviděnějším lidem showbyznysu. Může za to jeho domýšlivé a útočné vystupování v televizi, kde bývá porotcem v reality show, jakými jsou X Factor, Británie má talent nebo American Idol.

Teď budou arogantního zbohatlíka, jehož jmění se odhaduje na 6 miliard korun, nesnášet ještě víc. Vyrazil si totiž na jachtu se svým kamarádem, realitním magnátem Andrewem Silvermanem (37), a jeho manželkou Lauren (36). A během plavby se mu podařilo Lauren zbouchnout. Když oznámila, že je těhotná s Cowellem, nastal poprask. Silverman je oba dává k soudu kvůli cizoložství, Lauren podala žádost o rozvod.

A Simon? Ten se schovává! Vzkázal jen, že si Lauren rozhodně nevezme. Je to prý jen zlatokopka, která na něj má spoustu šílených požadavků a hlavně z něj chce vyrazit svůj vlastní televizní pořad.

Lauren je však v případě, že bude otcovství popírat, rozhodnuta jít k soudu a požadovat testy DNA. Zuří také ženy, které mezitím s Cowellem chodily. Patří mezi ně například vnadná záchranářka z Pobřežní hlídky Carmen Electra (41). Cowell zatím žádné dítě nemá, Lauren má s manželem syna Adama (7).

Fotogalerie
5 fotografií