Londýn s napětím očekává nejdůležitější premiéru tohoto roku. Film Diana, který popisuje dva poslední roky miláčka celého světa, první ženy Prince Charlese a matky Williama a Harryho, Princezny Diany (+36).

Zahrát Dianu tak, jak si ji lidé po celém světě pamatují, byl skutečný oříšek.  Australská herečka Naomi Watts (44) se však úkolu zhostila s velkým úspěchem až neuvěřitelně se jí podařilo styl a esenci, které Dianu proslavily, přenést na filmové plátno.

Snímek se zaměřil na poslední dva roky Dianina života, kdy již nebyla ve svazku s princem Charlesem a vystupovala sama za sebe. Do jejího života v té době vstoupili dva důležití muži. Jeden je označován za její osudovou lásku. Druhý, po jehož boku v Paříži zemřela.

Pákistánský chirurg Hasnat Khan, se kterým Diana chodila v období od roku 1995 do roku 1997, byl údajně Dianinou životní láskou a princezna dokonce zvažovala odstěhovat se za ním do jeho rodné země. Hasnat se však prý zalekl tlaku, pod kterým by byla ostře sledovaná dvojice celý život a ze vztahu vycouval. 

Egypstký filmový producent a obchodník Dodi Al- Fayed byl posledním mužem, se kterým Diana prožila romantickou lásku. 31. srpna 1997 v Paříži při automobilové nehodě oba přišli o život.

Fotogalerie
14 fotografií