Tento víkend se znovu otevřou brány jednoho z největších hudebních festivalů na světě: britský Glastonbury. Na festivalu proslulým bahnem a špatným počasím mimo jiné vystoupí také kapela Rolling Stones.

Mick Jagger (69) však neponechává nic náhodě, a aby snad déšt a tradiční bahno až po pás rockerovi neznepříjemnily návštěvu festivalu, rozhodl se zainvestovat do ubytování a pronajal si luxusní stan.

Jurta, ve které se Jagger ubytuje se svou rodinou a přáteli, je opravdovým kontrastem k tomu, co pravděpodobně čeká na návštěvníky Glastonbury. Stan, který je zkonstruován z kaštanového a jasanového dřeva je vyroben tak, aby připomínal nomádský palác mongolského prince. Uvnitř pak na rockera čeká královská postel se zabudovanými svíčkami a zrcadly.

Mick Jagger jde ale ve svých VIP privilegiích ještě dál. Kromě luxusního stanu na něj totiž čeká luxusní toaleta a koupelna, soukromé restaurace a pochopitelně vlastní šofér.

Lístek na Glastonbury stojí v přepočtu více než 6000 korun. Tak doufejme, že se Jagger v královské posteli dobře vyspí a fanoušky bořící se bahnem nezklame.

Fotogalerie
7 fotografií