Alexandra Stan vyletěla na světové hudební nebe v roce 2010 obrovským hitem Mr. Saxobeat, kterého se za rok prodalo přes milion kopií! Dostala se mezi první pětku nejprodávanějších singlů hned ve dvaceti zemích světa!

Ožebračoval ji

Zatímco její profesionální kariéra stoupala a sexy Alexandra vystupovala v Paříži i USA, její osobní život bylo jedno velké fiasko. Zamilovala se totiž do nesprávného muže – svého manažera Marcela Prodana. Ten se vezl na vlně její slávy, využíval ji a okrádal o peníze, které vydělala.

Že prý bouračka!

Když se nakonec skromně ozvala, že by potřebovala nějaké peníze i pro sebe, odpověděl jí surovými ranami pěstí do obličeje. Násilník se pak snažil své dílo a modřiny na tváři Alexandry zamaskovat. Na zpěvaččině Facebooku vydal prohlášení, že jeho svěřenkyně musí zrušit pár koncertů kvůli dopravní nehodě! To už bylo ale moc i na Alexandru.

Statečně promluvila o napadení

Zpěvačka zašla do televize a vše uvedla na pravou míru v interview. Její statečná výpověď vyvolala v zemi obrovský poprask a rozbouřila diskuzi na téma domácího násilí. Marcela Prodana už vyšetřuje policie.

Fotogalerie
3 fotografie