Cynthia Nixon je jednou z žen, která nedbat na sebe a vyrazit si do ulic bez přikrášlení prostě nemůže. Vynikající herečka má ale zřejmě se svými třemi dětmi tolik práce, že jí na úpravu zevnějšku čas nezbývá.

Procházku po New Yorku se synem Maxem (2) si herečka sice užívala, pro nás, kteří jsme zvyklí ji vídat na červeném koberci, to ale byl šok. V dlouhých neforemných šatech šedé barvy, krátkých neučesaných vlasech a bez kapky make-upu by v herečce jen těžko někdo rozpoznal šmrncovní advokátku Mirandu.

Herečka se nedávno svěřila, že ji povrchní svět módy nezajímá a povrchnost vztahů je pro ni velmi smutná záležitost. Podle jejích slov je sice pyšná na to, co seriál Sex ve městě pro ženy na celém světě dokázal, zároveň ji však děsí způsob, jakým se hlavní hrdinky dívají téma lásky.

„Pamatuji si, když na premiéře prvního dílu filmu Sexu ve městě v Londýně diváci aplaudovali, když Pan Božský ukázal Carrie její obrovskou šatnu. Takhle si ženy představují pravou lásku? Muže, který má spousty peněz, aby vám pořídil obrovský šatník? Možná je to příliš silné slovo, ale pro mě je toto poznání skličující,“ uvedla Nixon v rozhovoru pro britský server Daily Mail.  

Cynthia Nixon má nejspíše období, ve kterém přehodnocuje svůj žebříček hodnot. My se však těšíme na to, až ji v další roli uvidíme tak, jak jsme zvyklí, jako sexy a půvabnou femme fatale.

Fotogalerie
8 fotografií