Brad Bitt a Angelina Jolie jsou málokdy vidět bez jejich šesti dětí. Jinak tomu ale bylo v Paříži, kam Brad přijel představit svůj nový film World War Z. To, že si dvojice váží každé chvilky, kdy mohou být sami dva, bylo evidentní.

Po té, co si Brad slnil povinnosti a zúčastnil se dlouho očekávané premiéry filmu, naplno se věnoval své ženě a rozhodl se jí připravit narozeniny, na které jen tak nezapomene.

V předvečer narozenin vzal Brad Angelinu do italské restaurace a poté se přesunuli do vyhlášeného pařížského klubu Silencioso´s. Angelina si na slavnostní večeři vzala úzké černé kalhoty, sako a černý poloprůsvitný top. Podobně průsvitné byly i překrásné šaty od Yves Saint Laurenta, kterými předtím oslnila fanoušky na červeném koberci.

Angelina Jolie před pár týdny prošla náročnou operací, při které jí lékaři odstranili oba prsy. O tom, že je pro ni Brad ten pravý, neváhala promluvit právě při premiéře jeho nového filmu: "Je to opravdu mimořádný člověk. Naprosto úžasný jako manžel i otec a já si uvědomuji, že mám veliké štěstí", komentovala podporu manžela dojatá Angelina.

Fotogalerie
6 fotografií