Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

A je to venku: Známe pohlaví dítěte Kim Kardashian

4. června 2013 ● 16:50

Zpět
na

Kim Kardashian (32) v novém díle své reality show zářila štěstím. Konečně se podařilo odhalit pohlaví dítěte, které s Kanyem Westem čeká. Slavný raper však znovu dokázal, že rodičovské starosti jdou mimo něj a u ultrazvuku chyběl.

Kim Kardashian (32) v novém díle své reality show Keeping up with The Kardashians neskrývala radost. Po ultrazvukovém vyšetření, které jí provedl Dr. Crane, budoucí maminka zjistila, že na 99 % budou mít ona a její přítel Kanye West, holčičku.
"Jsem tak nadšená, že to bude holčička," rozplývala se Kardashian po té, co se pohlaví dítěte dozvěděla.
Nikomu však neunikla absence partnera a znepokojený otec Kardashian (63) situaci trpce okomentoval slovy: "Nikdy jsem se s ním vlastně nesetkal, ale Kim o něm říká báječné věci, stejně tak jako zbytek rodiny," snažil se nakonec situaci trošku zlehčit.
Kim si z absence muže starosti nedělá a je si jistá, že se na holčičku oba velice těší. "Kdo by nechtěl holčičku, jsou nejlepší a Kanye si holčičku vždycky moc přál", ujišťovala všechny kolem Kardashian. Miminko se má slavnému páru narodit v červnu.
Fotogalerie
3 fotografie
Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

atakdale: to je zas článek jak poleno... starej kardashian umřel na rakovinu, tudíž těžko mohl říct, že se s westem nikdy nesetkal, ačkoli je to pravda, ale říct to mohl maximálně tak brenner neboli její stepfotr, mimochodem majitel zlatý olympijský medaile (nechápu, jak v týhle podivný famílii může vydržet, ačkoli... sportovec, no)

(05. 06. 2013 12:18)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy