Zdá se, že americká popová zpěvačka Madonna prochází těžkým obdobím. Na koncert Sound of Change, který byl uspořádán na podporu kampaně za ženská práva, Madonna dorazila jako obvykle celá v černém. Upnuté kalhoty a rolák až ke krku ale jen upoutaly pozornost k obličeji, na kterém byly patrné známky botoxového vylepšení.

O tom, že botox není pokaždé to nejlepší řešení, nás mohla přesvědčit nejedna celebrita. Stačí si vzpomenout na kdysi půvabnou herečku Goldie Hawn (67), manželku Antonia Banderase Melanie Griffith (55) nebo odstrašující případ herečky Jocelyn Wildenstein (72).

Madonna, známá svým zdravým životním stylem, by se měla nadále spoléhat na svou oblíbenou jógu či zdravou stravu a zapomenout na botox. Jinak totiž její poselství, které na londýnském stadionu Twickenham chtěla předat celému světu, vyznívá spíše povrchně.

"Chci odstartovat revoluci, ale moje revoluce nebude zahrnovat krev a násilí. Moje revoluce začíná u vzdělání. Nemůžeme změnit svět ani chovat se jeden k druhému důstojně bez patřičného vzdělání. Začněme s touto revolucí dnes večer. Vzdělání není luxus, je to základní právo každého člověka", uvedla pro britský server Mirror popová diva.

Kromě Madonny se koncertu zúčastnily takové hvězdy jako Jennifer Lopez, Beyonce a Jay Z.