Příští, v pořadí 24. bondovka, ještě nemá název, ale začne se natáčet příští léto. A protože Penélope oslaví v dubnu 2014 své jubilejní, čtyřicáté narozeniny, vstoupí do historie jako nejstarší Bond girl vůbec.

„Chtěli jsme Penélope angažovat už dříve, ale vždy musela odmítnout, protože byla právě vázaná jinými pracovními povinnostmi. O její roli v příští bondovce jsme spolu diskutovali už dlouho, právě dokončujeme detaily její smlouvy. Na tu roli se hodí báječně – je krásná a velmi chytrá,“ uvedli producenti dalších dobrodružství nesmrtelného agenta s právem zabíjet. Příští fi lm s Jamesem Bondem bude mít rozpočet tři miliardy korun - a i když nejprve odmítl, režírovat ho opět bude oscarový Sam Mendes, který se podepsal i pod úspěšný Skyfall.

Nabídka ji nadchla

Penélope Cruz, která v roce 2008 získala Oscara za vedlejší roli ve snímku Woody Allena Vicky Cristina Barcelona, čeká každým dnem s manželem Javierem Bardemem jejich druhé dítě. Z nabídky zahrát si Bond girl je nadšená. „Miluju role, které jsou pro mne vzrušující výzvou,“ nechala se slyšet.

Fotogalerie
8 fotografií