Až budou jednou v rockovém nebi sčítat Ozzymu jeho hříchy, zabere to hodně času. Jeho přeměna z chudého mládence z dělnického předměstí Birminghamu v rockovou hvězdu je totiž lemována velkými průšvihy. V hlavní roli byl alkohol a drogy. Jeho přátelé o něm říkají, že už nafetoval celou Mendělejevovu tabulku prvků a je zázrak, že ještě žije.

Proč odešla?

Sharon si bral v roce 1982 a má s ní tři děti. S Ozzym si užila vedle krátkých okamžiků štěstí většinou jen peklo. Přenesla se přes jeho úlety, včetně chvíle, kdy se ji pokusil zavraždit. A nyní odešla kvůli zdánlivé maličkosti: Showbyznysu.  

Ozzy popřel rozvod, ale potvrdil, že Sharon odešla. Podle jeho slov chce být manželka neustále středem pozornosti médií, chce se stýkat s celebritami a pořádat večírky. Jemu to prý leze na nervy a hodlá se naopak ukrývat… A tak Ozzyho opustila žena, bez níž by byl slavný rocker už dávno pod drnem!

Bál jsem se o něho

Když jsem loni v červnu viděl a slyšel Ozzyho v pražské O2 areně, chvílemi jsem se o něho bál. Buď že ho klepne pepka, nebo že vyplivne na pódium plíce. Tak se snažil ze sebe vyloudit alespoň nějaký tón. Na pódiu působil komicky, cupital jako bláznivá baletka a máchal rukama jako loutka. Přesto byl úžasný!

Ozzyho největší hříchy

Alkohol

Vypil mnoho hektolitrů piva a destilátů, hlavně vodky. Sám přiznává, že nezná žádnou míru. Hrdlem přestává prolévat alkohol až ve chvíli, kdy omdlí, nebo usne.

Drogy

Za svůj dosavadní život vyhulil celé pole trávy a vyšňupal metráky kokainu. Byl často úplně mimo, nevěděl, co dělá. Nejdéle vydržel bez drog a alkoholu pět let.

Násilí

Na důležitém jednání všechny šokoval tím, že ukousl hlavu přinesené holubici.Na koncertě zase ukousl hlavu netopýrovi. Totálně sjetý udeřil Sharon a pokusil se ji uškrtit...

Fotogalerie
5 fotografií