Lindsay Lohan (26): Jsem těhotná!

U herečky, která je kvůli drogám a alkoholu víc u soudu než před kamerou, je možné snad všechno. I proto svět oněměl nad její zprávou na Twitteru: „Je to oficiální! Jsem těhotná!“ Skoro 15 tisíc lidí zprávu hned poslalo dál a hned několik chlapíků se hrdě přihlásilo k otcovství...

Mike Tyson (47):Zbavím obličej tetování!

„Bude to bolet, ale nechám si odstranit tetování na obličeji,“ kasal se americký boxer Mike Tyson. Po dvou hodinách přiznal, že to bolet nebude, protože si celou věc vymyslel. „Tahle věc je se mnou jednou provždy.“

Barack Obama (51): Poslal za sebe dítě!

Bílý dům sliboval na 1. dubna poselství prezidenta Obamy, ale nakonec se za řečnickým pultem twitterového účtu objevil desetiletý Obamův imitátor Robbie Novak.

Top Gear: Uzavřeli dálnici!

Nizozemská policie se včera omluvila občanům za zveřejnění zprávy o uzavření 30 kilometrů frekventované dálnice mezi Amsterdamem a Utrechtem. Došlo k němu vinou jediného policisty, který dal na web apríl, že pořad Top Gear se bude na dálnici pokoušet o rychlostní rekord na běžné komunikaci (486 km/h).

Justin Bieber (19): Falešný chat

Na svůj Twitter umístil zprávu: „Jak jsem slíbil, dnes jsem pro všechny fanoušky k dispozici na čísle (888) 847 9869. Uslyšíme se!“ Na poskytnutém čísle ale neseděl on sám, ale nešťastní reportéři serveru TMZ, který se specialoizuje na drby o celebritách.
   

A nejlepší všech dob? Létající tučňáci!

Britská televize BBC v roce 2008 nabídla divákům záběry létajících tučňáků s tvrzení, že na zimu opouštějí Antarktidu a odlétají do Argentiny. Hned další vysílaný dokument objasnil, že jde o naprostý nesmysl, ale mnoho lidí v létající tučňáky dodnes věří!

Fotogalerie
6 fotografií