Německá modelka Micaela Schaefer má evidentně ráda bodypainting. Čas od času si totiž na veřejnost vyrazí tak, jak ji příroda stvořila a na sebe si "obleče" pouze několik malůvek.

Tyhle Velikonoce nebyly výjimkou. Micaela se převlékla za rozpustilého velikonočního zajíčka a vyrazila nafotit snímky především pro potěchu pánského oka.

Zároveň připomněla známý a stovky let starý velikonoční zvyk, kdy v Německu zajíc schovává vajíčka, která pak německé děti hledají. "Velikonoční zajíc je důležitým faktorem duchovního rozvoje dětí," myslí si o téhle tradici německý psycholog Detlef Bunk. Jenže pokrok nezastavíš a zajíc prošel v tomhle případě pořádnými změnami.

S podobným focením má přitom Micaela rozsáhlé zkušenosti. Kromě přehlídkových mol se totiž objevila již třeba na stránkách pánských magazínů Playboy, Men´s Health, či FHM.

Vedle toho se Micaela pokusila prosadit i jako zpěvačka a DJ po pseudonymem La Mica. I za mixážním pultem to však prý občas dopadlo tak, že hrála nahoře bez... Inu, některé slečny jsou si zkrátka dobře vědomé svých předností. 

Fotogalerie
8 fotografií