Nebýt toho, že se chtěl Cruise se svým kamarádem napít něčeho tvrdšího, možná by nikdy nepřišel o svou ženu Katie Holmes (34). Ta od něj pláchla právě proto, že nechtěla, aby byla jejich dcera Suri (6) pod vlivem scientologické církve. Přitom to Cruise táhlo nejdříve právě ke křesťanství.

Chtěl se stát farářem

Cruise nastoupil do semináře St. Francis v Cincinnati v roce 1976, když mu bylo teprve 14 let. Chodil na něj dva roky a chtěl se stát farářem. „Toma to k nám okamžitě táhlo,“ řekl otec Ric Schneider, který hlásal na slovo boží, na seminářích, na které Crusie docházel. „Myslím, že chtěl dobré vzdělání. Jeho rodiče se tou dobou rozváděli a bylo to pro něj těžké, takže to byl nejspíš jeden z důvodů, proč za námi přišel,“ dodal.

Alkoholu se ani nenapil

Jenže s kamarádem Shanem Demplerem si usmysleli, že se napijí alkoholu. Společně se tak vloupali na faře do místnosti s lihovinami. „Hodil jsem mu asi šest lahví, většina se rozbila, ale dvě jsme dokázali odnést a skrýt v nedalekém lese. Kněží na to nepřišli, dokud náš lup neobjevili další kluci a nevypili nám alkohol. Opili se, byli chyceni a prozradili nás. Škola napsala dopisy našim rodičům, že nás měli rádi, ale už se nemáme. Tak nás vyhodili,“ prozradil Dempler. Z pitky a kariéry faráře tak nebylo nic.

Fotogalerie
6 fotografií