Dům ve kterém sídlila její firma a který dostala od svého, dnes již bývalého, manžela Mojseje, jde do dražby. Ten, kdo by měl na dům ve slovenských Košicích zálusk, se musí pořádně plácnout přes kapsu. Vyvolávací cena domu je totiž celých 299 tisíc eur, což je v přepočtu 7,7 milionů korun.

Nejde o jedinou nemovitost z vlastnictví bývalých manželů, která jde do dražby. Také další objekty jsou draženy za podobné sumy.

Smůla v podnikání, štěstí v lásce

Ve svém podnikání Nora sice zažívá horší časy, zato v soukromí se jí daří více, než kdy jindy. Slovenka je totiž šťastně zamilovaná. S přítelem Kamilem Dzvončekem (47) se dala dohromady krátce po rozvodu s Braňom. Jde v podstatě o znovu nalezenou lásku, kterou prožívali před více než deseti lety.

Zamilované Noře nový vztah velmi prospívá. Kromě vlasů se jí také podařilo zapracovat na své postavě. „Ano, zhubla jsem až 12 kg. Pokud by si ale někdo myslel, že je to kvůli trápení se z rozvodu, tak se velmi mýlí. Jsem nyní spokojená, ale stálé změny v životě občas způsobují, že nemám chuť jíst,“ svěřila se Nora.

Fotogalerie
2 fotografie