Tom Cruise se po rozvodu s Katie Holmes (33) uzavřel do sebe a příliš často se neobjevuje na veřejnosti. Aby zahnal chmury po své bývalé lásce, neustále se věnuje herectví. Po natočení sci-fi snímku Nevědomí se vrhnul na další science fiction film. V Londýně nyní natáčí snímek All You Need is Kill (Jediné co potřebuješ, je zabíjet).

Podplukovník Cruise

Film se odehrává v blízké budoucnosti, kdy na lidstvo útočí mimozemská rasa hmyzích Mimiků. Likviduje jedno velké město za druhým a jedinou naší šancí na přežití je armádní protiútok. Cruise ve filmu hraje podplukovníka Billa Page, který se mimozemšťanům nebojí postavit. Dosud držel Cruise natáčení ve Velké Británii celkem v utajení, teď si to ale vynahradil.

Tom se stále směje

Kvůli jedné scéně muselo být vyklizeno Trafalgarské náměstí v Londýně. Cruisovo entrée na plac bylo opravdu dramatické. Přiletěl ve vrtulníku. Všude kolem přitom byly vojenské transportéry a další armádní vozidla. Hollywoodský herec a jeden z nejznámějších scientologů světa si natáčení užívá, každou chvíli se totiž směje. Dokonce i na hereckou kolegyni…

Fotogalerie
9 fotografií